Kategorier
Klatring

En litt spesiell trening

Klatregruppen hadde igjen tatt turen til Tvedt-senteret for en dag med klatring hos Air by Bolder.

Søndag 20 nov. så tok klatregruppen turen til Air by Bolder i Tvedt-senteret. Innberegnet utøvere, foresatte, trenere, så var det 60 personer som inntok det flotte klatresenteret i regi av klatregruppen.

En foresatt som raskt var på plass i den ene buldreveggen. Foto: Jan Kvalbein

Dette er tredje gang klatregruppen har arrangert slike utflukter, og basert på de tilbakemeldingene vi har fått etter denne siste turen, så blir det nok flere turer hit.

Air by Bolder er et romslig og spennende innendørs klatresenter med muligheter for klatring og buldring i meget varierende løyper. I tillegg så er det også gode muligheter for led-klatring.

Med 25 meter mellom tak og gulv så har en mulighet til å klatre hele 21 meter opp fra gulvet, så mulighetene for utfordring er store på dette senteret.

Flere av våre medlemmer har tatt turen inn hit flere ganger på egenhånd når en ønsker andre utfordringer enn hva som er mulig i Lyehallens egen klatrevegg.

En av våre yngre utøvere som allerede er i toppen av den ene løypen. Foto: Jan Kvalbein

Til forskjell for vår egen klatrevegg så bruker en ikke topptau, men det er satt inn Auto-belay som er en mekanisk innretning som sørger for at en senkes til gulvet i et rolig tempo.

Som medlem i Lye IL så får en rabaterte priser på de aktivitetene som Air by Bolder tilbyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *