Klatring

Klatregruppen ønsker alle hjertelig velkommen til å bli med i gruppen og til å utfordre seg i vår 11m høye klatreveggen.

Veggen har fire faste topptau som gir gode muligheter til å klatre helt fritt som en selv ønsker, eller en kan velge ruter basert på fargede grep i ulik vanskelighetsgrad. Skulle en ønske å klatre led så har vi fester i veggen som gir gode muligheter til variasjon.

Det arrangeres faste treninger på tirsdager og torsdager som er oppdelt ut fra en kombinasjon av alder og erfaring. De yngste og ferskeste klatrere har fast tid fra klokken 18:00 til 19:00. Vi har klatrere fra 3år og opp til fullført barneskole i denne gruppen, om en ikke ønsker ønsker mer utfordringer. Klokken 19:00 til 20:00 kommer de som er i ungdomsskolealder, eller de yngre som har blitt så erfarne at de trenger mer utfordring for å klatre. Den siste aldersgruppen er de som er over ungdomsskolealder og eldre. De eldste som klatrer er over 50 år, så det er muligheter for alle aldrer.

Dersom en er fersk og ikke har eget utstyr som klatresko- og sele så kan du låne dette av oss før en trenger å gå til anskaffelse av eget utstyr.

Vi er tre personer som organiserer treningene og som også utgjør gruppestyret i idrettslaget for klatrting: Sæbjørn Sandsmark, Asta S. Kvalbein, og Jan Kvalbein

Når en blir medlem av idrettslaget og blir tilknyttet klatregruppen så vil en bli invitert til gruppens Spond-løsning hvor alt av dialog og aktiviteter skjer. Vi fører også registrering av oppmøte i Spond slik at vi har en oversikt over hvem som har vært med.

All aktivitet i gruppen forutsetter at en blir medlem i Lye Idrettslag og blir tilordnet klatring som aktivitet.

Treningstider:
tirsdager og torsdager: 18:00 – 21:00

Kontakt: