Kategorier
Bordtennis Lye IL nyheter

En bordtennishelg venter på oss – neste hjemmekamp blir mot Egersund! 

For oss fra bordtennisgruppen står det en hele bordtennishelg foran. Fredag starter med at 8 deltakere fra oss blir med på en dømmerkurs, som gå av stabelen hos våre bordtenniskameratene på Figgjo. Det er kjekt å spile bordtennis, men det er også kjekt å domme andre sine kamper. Og det skal vi få litt opplæring i.

På lørdag er det ikke 8, ikke 10, nei – hele 15 deltakere, barn og voksne, som blir med på Rosseland/Figgjo Open! Dette er en bordtennisturnering som går av stabelen i Figgjohallen. For de aller fleste blir det første gang man deltar på en slik turnering og vi er alle veldig spent. Nå gjelder det å samle erfaring for første gang på en slik opplegg. At vi stiller med så mange personer er bare en logisk konsekvens når man se hvor mange som kommer til hver eneste trening og dette er absolut fantastisk å se.

Og så avslutter vi bordtennishelgen på søndag, 26.11.. Lye IL har invitert Egersund til hjemmekamp med kampstart kl. 15:30. Vi åpner kiosk og tribunen og inviterer alle til å ta seg en tur innom Lyehallen for å se, forhåpendlighvis, 10 spennende kamper. Om vi klarer vårt første seier på hjemmebanen gjelder å se an. Men blir det det, så har du mulighet å være med! Velkommen i Lyehallen på søndag, 26.11., kl 15:30!

Like

Comment

Share

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *