Kategorier
Bordtennis Lye IL

David vs. Goliath?

Nå på førstkommende søndag (14.01.) inviterer vi til neste bordtennis hjemmekamp her på Lye. Kampen starter kl. 15 og denne gangen kommer Stavanger BTK 3 på besøk. Stavanger har per nå fra sine 40 kamper vunnet hele 39. Oppgaven på søndag blir krevende, men ikke helt umulig. Men da trenger vi deg som supporter fra tribunen. Som vanlig er kiosken åpent og det blir mulig å spille selv oppe i klubbhuset og følge kampene fra tribunen.

Så kom innom Lyehallen på søndag kl. 15 og hjelp oss fra tribunen.

At denne kampen ikke blir helt umulig å ha sjans til å vinne noen poeng, kan vi takke til de siste divisjonskampene og turneringene som vi har deltatt i det siste halv året. Så nå skal vi ta deg gjennom noen av høydepunktene for Lye bordtennis i 2023.

Første turnering vi deltok i ble arrangert av Rosseland/Figgjo den 25.11 på Figgjo. Vi stilte opp for første gang med hele 15 deltakere fra Lye. Å se de gule trøyene i hallen som skilte seg godt fra resten av deltakere var helt strålende. For nesten alle var dette sin første deltakelse i en turnering som da innebær mye læring for oss. Og vi kjørte ikke bare hjem med masse nye og positive erfaringer, vi tok også noe gode plasseringer med hjem til Lye.

Bare to uker senere i desember og rett før jul ble Kretsmesterskap i samarbeid av Rosseland BTK og Figgjo BTK arrangert. Her stilte vi opp med litt færre deltakere. Men kjørte hjem med hele 3 pokaler! Dette var en stort overraskelse for oss, men viser også at all trening og innsats de siste ukene har gitt resultat. Selv om bordtennis er på slike turneringer en individuell idrett så er det fantastisk å se hvor mye vi kan heie på hverandre, selv om vi av og til må konkurrere i kamp mot hverandre. 

Gode resultater samler vi ikke bare på turneringer. 3 divisjonskamper i november og desember har ført til at Lye IL står nå på plass nr. 2 i tabellen. Skulle vi holde den plassen fram til slutten av sesong, får vi en mulighet å spille om opprykk til fjerde divisjon. Men, det er en lang vei å gå og mye arbeid som ligger foran oss. Bak i sesongen ligger det 2 uavgjorte hjemmekamper mot Rosseland og Egersund, og to seier mot Figgjo BTK 3 og Figgjo BTK 5. Spesielt lagkampen mot Egersund var en svært underholdene ettermiddag med mange jevne kamper og mye bra og spektakulære ballveksling. 

Så gjelder det nå å vente hvordan den neste hjemekampen på førstkommende søndag blir. Motstanderen er som nevnt Stavanger, der alle spillere har en høyere ranking enn vi fra Lye. Likevel har vi litt håp at Stavanger ikke knuser oss helt ned på hjemmekampen på søndag. Så kom og støtt oss fra tribunen kl. 15 på søndag. Vi trenger deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *