Kategorier
Bordtennis Lye IL

En helg full av bordtennis

Denne helgen har bordtennislaget en mulighet til å komme tilbake på andre plass på tabellen, men dette blir ikke en enkel oppgave.

Vi starter helgen med en bortekamp mot Egersund på lørdag. Her blir det lagkamp mot dagens andre plass. Hjemmekampen mot Egersund i begynnelsen av sesongen endte med uavgjort, men vi forventer å møte på et langt sterkere lag denne gangen med mer erfaring. Vi reiser med godt mot og håper på noen spennende kamper mot Egersund.

Søndag kommer Stavanger 2 på besøk til Lye, kampen starter kl 15. Kiosk og klubbhuset er åpent fra kl 14 og vi håper at flere tar seg en tur innom klubbhuset. Stavanger 2 ligger idag på nest siste plass på tabellen, men ingen vet hvordan dagen blir. Tap i vår forrige hjemmekamp mot Figgjo BTK 5 som ligger sist på tabellen viste at ranking på tabellen ikke betyr alt. Så også mot Stavanger 2 betyr det full fokus og konsentrasjon, og vi håper å kunne vise noe spennende kamper og god underholdning! 

Hjemmekamp mot Stavanger 2 på søndag (07. april) kl 15 – alle er hjertelig velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *