Kategorier
Bordtennis Lye IL

Sesongens siste hjemmekamp

Lye IL Bordtennisgruppe inviterer til siste hjemmekamp i sesong 23/24 førstkommende søndag – 21. april –  kl. 15 i Lyehallen. Vi får Figgjo BTK 3 på besøk og vi forventer en spennende kamp.

Lye IL Bordtennisgruppe inviterer til siste hjemmekamp i sesong 23/24 førstkommende søndag – 21. april –  kl. 15 i Lyehallen. Vi får Figgjo BTK 3 på besøk og vi forventer en spennende kamp. Figgjo har all mulighet for en seier mot Lye, kan komme forbi oss i tabellen og kjemper da om opprykk til 4.divisjon. Selv om vi vant 6-4 på bortekampen mot Figgjo BTK 3 i desember, så betyr dette ingenting i helgen. Figgjo hadde jo en sterk seier mot Stavanger BTK 3, som er på første plass i tabellen nå nylig. Så det må bare understrekes den utviklingen som Figgjo har hatt, og det blir spørsmål, om vi klarer å følge med.

Etter to seier for Lye i første helgen i april, både på bortebane i Egersund og hjemme mot Stavanger BTK 2, står Lye på en bra plass nr. 2. Nå i helgen gjelder det – både på fredag med to bortekamper i Stavanger og på søndag hjemme på Lye. Hvordan vil dette gå? Blir helgen for tøft med totalt 3 lagkamper for oss? Vi regner med en hard kamp om plass 2 i tabellen nå mot slutten av sesongen og forventer mange gode kamper.

Så ta turen innom på søndag. Ligger vi da fortsatt på en god plassering og har mulighet til å kjempe om opprykk? Hjemmekampen starter kl. 15 i Lyehallen. Kiosk er åpent og venter med kafe, kake, vafler og toast på deg. I tillegg blir det mulig å ikke bare så se på bordtenniskamper – det vil også være mulighet til å spille selv mot naboen eller din kjære. Men ikke glem å heie på oss inn i mellom!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *