Kategorier
Fotball Lye IL Lye IL nyheter

Sølv til J13!

Det er slett ikkje bare karane i Lye IL som herjer fotballbanene i løpet av året, om du trudde det!

Bygda fekk tirsdag kveld heim eit lass nøgde jenter fra fotballturnering på det glade sørland.

Og det hadde dei god grunn til – med seg i bagasjen, hadde nemlig J13 sølvpokalen fra B-sluttspelet i tidenes største* Sør Cup!

Slik oppsummerte trenarane turneringa:

Cupen starta veldig dårlig med 4 sure tap og 1 seier og vi endte som tapere av gruppespillet. Dermed gikk vi inn i B-sluttspill på bunn, men da våknet vi opp, nå var det vinn eller forsvinn som gjaldt. Da tok vi seier etter seier.

I dag ventet Lyn på oss i selve finalen. Kampen startet godt med 0-1 til Lye allerede etter 2 min spilt. Kampen var jevn, og det var mye følelser i sving i banen. Det endte med et bittert tap 3-2.

Men vi tar med oss hjem en sølvpokal, som det er mange år siden sist et jentelag i fotballen på Lye har gjort. Sikkert 10 år siden sist Å vi er stolte over at jentene jobbet seg opp fra bunnplass til 2 plass.
Veldig stolte trenere i dag 🤩

Åshild og Siv Rita, trenere Lye IL J13

Stolte er jammen resten av oss i Lye IL ôg, både av jentelaget og trenarane. Vi håpar de hadde mange gode minner med heim fra tur, og får ein flott sommarferie!

GRATULERER JENTER!

Lagfoto, Lye IL J13 – Sør Cup juni 2024

Under kan du lese meir detaljert turneringsrapport, og om Sør Cup.

*Sør Cup 2024 hadde i år påmeldt ca 650 lag fra inn- og utland, og sette med det ny rekord, i følge arrangørane – med god margin:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *