Kategorier
Bordtennis Lye IL nyheter

Nå starter det – nå skriver vi historie! Og du kan være med!

Søndag, 22.10.2023 fra kl. 16:00 til ca kl. 17:30 har Bordtennis Lye IL den første divisjonslagkamp, i vår aller første turneringsesong. På besøk kommer våre bordtennisvenner fra Bryne, nøyaktig Rosseland BTK 4. Totalt skal det spilles 7 hjemme- og 7 bortekamper.  En lagkamp består av 10 kamper total, 9 singlekamper og en dobbelkamp.

For oss her på Lye blir det en litt spesielt moment. Tenk, i september 2021 startet bordtennis på Lye med ett lånebord fra barneskolen. Etterhvert kunne vi, med diverse støtter, skaffe mer utstyr og material. Interesse på Lye økte og flere og flere er blitt med. I dag har vi totalt 5 treninger per uke. I høstferien arrangerte vi en bordtennisskole og en samarbeidsprosjekt med SFOen. Bare for å nevne noe høydepunkter nå.

Vi gleder oss og ønsker Rosseland BTK hjertelig velkommen! 

Og ikke minst – deg også. Tilskuere er hjertelig velkommen! Vi åpner hallen og klubbhuset så kan en følge lagkampen i Lyehallen fra tribunen. Og på den måte kan du være med når vi skriver en ny kapitel i Lye IL sin historie! Det blir kaffe og noe å bite i.

Bordtennis sin første hjemmekamp 5. divisjon 

Lye IL – Rosseland BTK
Søndag, 22.10. – kl. 16:00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *