Kategorier
Bordtennis Lye IL

Bordtennis Lye IL, for en debut!

Søndag 22. oktober var tiden inne: Vi startet vår første sesong på 5. divisjon med lagkamp mot Rosseland BTK 4.

Det ble spilt 9 enkeltkamper og en dobbel på slutten. 10 kamper totalt. Kampene gikk for seg parallelt på 2 bord og de første 2 kampene startet kl. 16. Etter 3 kamper gikk Rosseland klart med 3:0 i ledelse. For de fleste spillere fra Lye var dette den aller første gang i en konkurranse og alle kjente så klart litt nerver i kroppen. Men alle leverte på tross av nervøsiteten bra kamper og gode baller.

Når nervøsiteten la seg og alle fant seg litt inn i spillet sitt ble det spenning i hallen. Først klarte Rosseland å bygge ut ledelsen til 4:0 men så hentet Anders den første seier til Lye IL i sin historie. Anders måtte gå over 4 sett og vant 3:1 i en spennende og tett kamp. Så kom flere seier på rad for Lye og vi klarte å snu lagkampen. Etter 4 tap på rad kom det 5 seier og en 0:4 ble til en 5:4 før siste kamp, en dobbel-kamp. 

Et godt eksempel på hvor mye spenning og underholdning en kamp kan levere var Andrés sin kamp mot Håkon: Andrés vant de første to sett med 12:10 og 12:10, så gikk tredje sett til Håkon med 9:11, før Andrés vant fjerde sett med 14:12 og vant kampen med 3:1. For en spenning i hallen og god stemning med applaus fra tribunen! 

Med en 5:4 ledelse gikk Lye inn i sin siste kamp som var en dobbel-kamp. Rosseland vant klart 3:0 og så ble sluttresultat for lagkampen mellom Lye og Rosseland en vel fortjent 5:5 som var ferdig etter to timer kl. 18:00. 

Mens kampene foregikk i hallen var det mulig å spille selv bordtennis i klubbhuset. Det var satt opp to bordtennisbord som var store deler av tiden opptatt. Også var det mulig å forsyne seg med kaffe, saft, kake, lapper og kjeks i kiosken som ble drevet av 2 hjelpsomme ungdommer, Sigurd og Adrian. Takk til alle som tok seg en søndagstur innom Lyehallen og koste seg med noe godt fra kiosken og god underholdning fra lagkampen!

Rosseland BTK 4: Håkon, Alexander, Oscar, Danusan
Lye IL: Claudia, Espen, Maciej, Anders, Andrés

Sluttresultat: 5:5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *