Kategorier
Bordtennis Lye IL nyheter

Bordtennis – oppdaterte treningstider

Endelig starter vi for fullt med bordtennistrening igjen! Alltid en god nyhet det. Det har skjedd litt siden sist, så her kommer noen oppdateringer.

STATUS TRENERE:

I vår startet Claudia, Espen og Markus en trenerutdanning gjennom bordtennisforbundet. Etter 45 timer med teori fulgte praksisdelen med 45 timer. En hel helg i Juni, rett før sommerferie, var bordtennisklubben vår i Lye IL vert for å gjennomføre praksisdelen. Vi hadde deltakere fra flere steder i Rogaland regionen. Jan Berner, tidligere landslagstrener for Norge og Sverige, var instruktøren. Han er en utrolig dyktig trener som virkelig formidlet kunnskap og egen erfaring. Denne utdanning og utveksling med andre klubber gjennom kurset har gitt oss mye inspirasjon og innspill som så klart fører til endringer og forbedringer i treningsopplegget.

TRENINGSTIDER OG GRUPPEFORDELING:

Vi har hatt luksus av å ha hatt for mange deltakere under flere av treningene, noe som har skapt utfordringer ift antall bord vi har. Et av målene våre er å skape en positiv treningsopplevelse for deltakere, og derfor ønsker vi nå en tydelig inndeling i treningsgruppene. I første omgang deler vi oss opp ift alder. I tillegg har det blitt endringer i treningstidene for å tilpasse behovet for andre idretter i Lye IL.

Dvs at fra høsten av deler vi gruppene opp i barn/ungdom og voksne.

Og treningstidene blir nå tirsdag og torsdag. Onsdagstreningen går helt ut. Søndag som åpen trening skal fortsatt være en fellesarena for alle.

Vi håper at de fleste syns disse endringene er positive og vi gleder oss til oppstart i en ny sesong. Men nå er det nok innledning, her kommer de nye treningstider:

Barn/ungdommer:

Tirsdag: 17:30 – 19:00
Torsdag: 17:30 – 19:00 (etter høstferie starter vi mest sannsynlig kl. 18:00)

Voksne:

Tirsdag: 19:00 – 21:00
Torsdag: 19:00 – 20:30

Åpen trening for både barn/ungdommer/voksne

Søndag: 18:00 – 20:00 (med forbehold om endringer dersom andre idretter har kamp/turnering i hallen).

Treningstider gjelder fra og med uke 34, første tirsdagstrening er med andre ord 22. august 2023.

VIKTIG Å HUSKE!!

Innesko til hallen (veldig viktig), treningsklær, vannflaske og gjerne en liten snack/litt frukt hvis man blir sulten. Tirsdag og torsdag starter trening presis, søndag på åpen trening er det litt mer plass for en individuell starttid.

Har du spørsmål? Da er det bare å stille de her i gruppen eller ta kontakt med en av våre trenere (Claudia, Espen og Markus).

Håper vi ses!

p.s.: Gjerne del denne innlegg her 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *